06 dec. 2013 | 14:20

Samsung Galaxy Win Pro, un nou gadget creat de sud-coreeni

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Win Pro, un nou gadget creat de sud-coreeni

Deşi cei mai mulţi asociează telefoanele Samsung cu S, există în trecutul istoric şi câteva instanţe cu informaţii despre un Galaxy Win.

galaxy-win-pro smartphone lansare

Galaxy Win Pro s-ar putea să vă sune cunsocut pentru simplul fapt este un update incremental al unui produs mai vechi. s-ar putea să vă sune cunsocut pentru simplul fapt este un update incremental al unui produs mai vechi. Continuându-şi trendul de a lansa şi personalitate, dispozitivul de mai sus este pur şi simplu o versiune mai noua de Galaxy Win.

Galaxy Win Pro a fost zărit pentru prima oară pe portalul web de căutare cel mai popular al chinezilor. În spatele panoului qHD de 4,5 inci veţi găsi un procesor quad core de 1,2 GHz. Camera principală va fi de 5 megapixeli, iar dacă activaţi într-un mediu în care vă este utilă o configuraţie dual SIM, acest model va fi disponibil atât cu loc pentru una cât şi pentru două cartele de telefon. E interesant de observat că în China şi diverse ţări aflate în curs de dezvoltare smartphone-urile dual SIM sunt din ce în ce mai populare. Autonomia lui Galaxy Win Pro va fi asigurată de o baterie de 2100 mAh şi va veni preinstalat cu Android 4.2.2 Jelly Bean ca şi sistem de operare.

Chiar dacă este greu de apreciat cât interes mai există pentru alte terminale ale gigantului sud-coreean care nu sunt produse sub brandul Galaxy S sau Galaxy Note, cei de la Samsung cu siguranţă au motivele lor pentru lansări de aparate atât de dese.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele