Samsung lanseaza Galaxy Mega, un smartphone cu dimensiuni exagerate

Samsung lanseaza Galaxy Mega, un smartphone cu dimensiuni exagerate

In fuga de a lansa cate un dispozitiv din 0,5 in 0,5 inci diagonala, , un phablet exagerat, in doua variante.

Samsung Mega 6.3 5.8

Samsung tocmai a facut publice doua dispozitive care nu au nici in clin si nici in maneca cu ceea ce stim despre un telefon inteligent. Vor avea ecrane de 5,8 si 6,3 inci, fara ca cineva sa inteleaga de ce a simtit producatorul coreean ca Note II este bun de inlocuit pe acest segment.

Disponibile in Europa de luna viitoare, ambele telefoane vin cu specficatii mai mult decat decente. Modelul de 6,3 inci cu rezolutie 1280 x 720p va veni cu un procesor dual core tactat la 1,7 GHz, o camera de 8 megapixeli si Android 4.2 preinstalat. Pe partea de conectica nimic  nu este neglijat, integrand atat conectivitate LTE si HSPA cat si compatibilitate GPS si GLONASS pentru o precizie sporita pe partea de localizare. Cu o baterie de 3200 mAh, trebuie clar testat daca aceasta cifra este un atuu sau nu pentru un terminal cu 8 sau 16GB de memorie preinstalata. Daca acestia din urma nu va sunt suficienti, printr-un card microSD puteti imbratisa capacitati suplimentare de pana la 64GB de spatiu.

Galaxy Mega 5.8 este o versiune mai mica de Mega si este probabil gandit pentru cei care imbratiseaza compromisul ca si filozofie de viata. Nu de alta, dar este mult mai slab decat modelul descris mai sus, desi poarta acelasi nume. Are un panou qHD de 960 x 540 pixeli, procesorul este de doar 1,4 Hz, o camera de 8 megapixeli si un maxim de 8GB spatiu de stocare preinstalat.

Nu vor lipsi din portofoliul de functii software prezent pe aceste jucarii elementele avansate pe care le-am vazut descrise in trecut pe . In aceasta categorie intra Air View, Multi Windows , Pop-up Play si alte cateva particulariti de interfata.

Nu avem inca niste preturi de lansare, dar suntem convinsi ca se va gasi cineva sa le cumpere, indiferent de diagonala ecranului sau de valoarea de raft. Ce parere aveti?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: