Samsung Galaxy S4 Mini se apropie de realitate prin imagini

Samsung Galaxy S4 Mini se apropie de realitate prin imagini

Speculat din secunda doi de dupa terminarea evenimentului de , micutul Galaxy S4 Mini este surpins in cateva imagini.

Samsung Galaxy S4 mini gs4 2

Am scris deja cateva materiale despre varianta mai mica de Galaxy S4 care are mari sanse sa nu aiba foarte multe in comun cu varianta mai mare a aceluiasi aparat, eventual doar cateva linii de design.

Cum a facut si anul trecut, la cateva saptamani sau luni dupa lansarea Galaxy S III, Samsung se pregateste sa lanseze o . Daca tot a trecut deja o perioada semnificativa de timp de la lansarea noul varf de gama din seria Galaxy, putem afirma fara echivoc ca nu mai dureaza prea mult pana vom putea achizitiona si fratiorul mai mic. Pentru a ne face o parere mai buna legata de designul noului aparat, pe contul de Weibo al utilizatorului PunkPanda au fost postate imaginile alaturate. Chiar daca nu suntem convinsi ca terminalul din imagini este S4 Mini, nu prea avem motive sa ne indoim. Daca zvonurile se confirma, smartphone-ul ar trebui sa vina dotat cu un ecran de 4,3 inci, un procesor dual core tactat la 1,6 GHz si o camera decenta de 8 megapixeli.

Desi nu avem mai multe informatii legate de pret sau de tarile in care se va lansa la inceput, in cazul in care S4 Mini este pe gustul vostru, cu siguranta nu va trebui sa mai asteptati prea mult.

Samsung Galaxy S4 mini gs4 1

Google Play Games –  o alternativa la Game Center pentru Android

Citește și: