Galaxy S4 Mini e mai aproape decat ne asteptam

Galaxy S4 Mini e mai aproape decat ne asteptam

Pentru ca ne-am obisnuit sa vedem variante miniaturizate a smartphone-urilor de varf de la Samsung,

Galaxy S4 mini saptamana aceasta

Imediat dupa , au inceput sa apara pe internet zvonuri vizavi de Galaxy S4 Mini. Dupa ce a deschis cutia pandorei cu Galaxy S III mini, urmatorul ,,mini” are toate ingredientele pentru a fi un succes.

Galaxy S4 mini ar trebui sa fie construit in spatele unui panou de 4,3 inci, cu o rezolutie nativa qHD. Camera foto va fi capabila de capturi cu o rezolutie maxima de 8 megapixeli in timp ce versiunea de Android preinstalata va fi un Android 4.2.2 Jelly Bean. In ideea adresarii unui public cat mai larg, acelasi design de telefon va fi disponibil in doua variante, cu loc pentru unul sau doua cartele SIM. Deoarece puterea de calcul necesara este diferita in cazul fiecarui scenariu, S4 Mini ar trebui sa poate fi achizitionat atat . Totul depinde de cat retele folositi.

Construit ca sa aduca o experienta asemanatoare celor care isi doresc un S4 dar nu au bugetul necesar, S4 Mini ar trebui sa fie anuntat in mod oficial pana la finele acestei saptamani. Partea de comercializare a respectivului model va incepe undeva la sfarsitul lunii mai sau inceputul lunii iunie.

Citește și: