Samsung Galaxy J, un nou Android de vârf din Coreea de Sud [+VIDEO]

Samsung Galaxy J, un nou Android de vârf din Coreea de Sud [+VIDEO]

Pentru că la fiecare câteva zile sau săptămâni Samsung anunţă un nou terminal, de această dată este vorba de Galaxy J, .

Samsung Galaxy J teaser clip

După cum ne-au obişnuit în ultimii ani, cei de la Samsung au obiceiul de a lansa produse pentru toate buzunarele. Indiferent dacă vorbim de un , la fiecare câteva luni sud-coreenii reuşesc să ne surprindă. În cea mai recentă instanţă, au încercat să ne atragă atenţia printr-un clip postat pe YouTube intitulat ,,Just for You”. Acesta clasfică ceea ce pare a fi un telefon destul de spectaculos prin diverse epitete – ,,Just fast”, ,,Just Elegant”, ,,Just Simple” şi nu numai. Printr-o privire atentă aruncată de cei de la Engadget, se pare că există o legătură intre clipul foarte ambiguu de mai jos şi un terminal despre care se cunosc deja câteva lucruri.

SC-02F este numele de cod al telefonului care devine evident pe la secunda opt a clipului, acelaşi cod aferent telefonului Galaxy J, un vârf de gamă ce urmează să fie lansat exclusiv în Japonia. Data de lansare cea mai probabilă pentru el pare să fie 9 decembrie, deşi nu este exclus ca aceasta să fie amânată. În ecuaţie este prezent şi un Galaxy Gear, o dovadă clară a faptului că acesta va fi un nou aparat compatibil cu smartwatch-ul companiei. Ca formalităţi, Galaxy J a fost deja certificat în Taiwan luna trecută. Nu se ştie momentan dacă acest dispozitiv va fi sau nu lansat în restul lumii sau dacă va fi un gadget destinat exclusiv celor cu foarte mulţi bani din Asia.

Gajaxy J este un telefon japonez de vârf al celor de la Samsung. Este construit în jurul unui panou Full HD de 5 inci de tip Super AMOLED. Foloseşte pentru procesare un Snapdragon 800 de la Qualcomm, 3GB de memorie RAM şi o cameră generoasă de 13 megapixeli. Autonomia este asigurată de o baterie de 2600 mAh, în timp ce memoria internă estel limitată la 32GB expandabili prin intermediul cardurilor microSD. Indiferent dacă va fi sau nu lansat doar în Japonia, important este că noul terminal chiar există, motiv pentru care are toate condiţiile pentru a ajunge în Taiwan, Coreea de Sud sau chiar şi Europa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: