Dupa Galaxy S4, nici Note 3 nu vine fara probleme de stabilitate

, 18 Oct, 11:06

Cea mai frustranta experienta este sa dai peste 2000 de lei pe un telefon precum Note 3, doar ca la scurt timp sa realizezi imperfectiunile.

galaxy note 3 boot loop decayed android

Doar ieri anuntam ce . Este vorba de baterii care se umfla si de utilizatori care risca evenimente dezastruoase prin simpla utilizare a unui . Sud-coreenii au constientizat problema si au promis ca ofera baterii noi celor care ajung la service in perioada imediat urmatoare.

Nici nu s-au „racit” bine problemele Galaxy S4, ca apar problemele Note 3, pentru care e nevoie de si mai mult bani la achizitie. Mai multi utilizatori au inceput sa se planga online de faptul ca noul lor phablet intra intr-o bucla de repornire. Fara a avea vreun sens si fara a exista vreo solutie, numarul celor care intampina astfel de situatii nu este deloc mic. In teorie, au existat cateva cazuri in care unii posesori de Note au mai putut sa-si foloseasca gadgetul doar dupa ce au avut rabdare sa li se termine complet bateria sau dupa ce au scos-o din telefon in timp ce acesta functiona.

Daca ar fi sa gasim o logica a intregii situatii, se pare ca au fost mai multe cazuri in care instalarea unui update de firmware a declansat acest fenomen intitulat boot loop. Aceeasi situatie neplacuta a survenit atunci cand cineva isi reporneste intentionat terminalul fara a-l pune in prealabil in mod avion, care pare sa functioneze ca o metoda preventiva inainte de orice.

La momentul redactarii acestui material, Samsung nu a oferit nici opinie oficiala pe marginea situatiei. Ca urmare, desi un alt update de firmware ar putea functiona ca o solutie, cel mai bine ar fi sa va plangeti online. Cu cat problema devine mai mediatizata, cu atat va deveni mai importanta pentru sud-coreeni.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail