Dupa Galaxy S4, nici Note 3 nu vine fara probleme de stabilitate

Dupa Galaxy S4, nici Note 3 nu vine fara probleme de stabilitate

Cea mai frustranta experienta este sa dai peste 2000 de lei pe un telefon precum Note 3, doar ca la scurt timp sa realizezi imperfectiunile.

galaxy note 3 boot loop decayed android

Doar ieri anuntam ce . Este vorba de baterii care se umfla si de utilizatori care risca evenimente dezastruoase prin simpla utilizare a unui . Sud-coreenii au constientizat problema si au promis ca ofera baterii noi celor care ajung la service in perioada imediat urmatoare.

Nici nu s-au „racit” bine problemele Galaxy S4, ca apar problemele Note 3, pentru care e nevoie de si mai mult bani la achizitie. Mai multi utilizatori au inceput sa se planga online de faptul ca noul lor phablet intra intr-o bucla de repornire. Fara a avea vreun sens si fara a exista vreo solutie, numarul celor care intampina astfel de situatii nu este deloc mic. In teorie, au existat cateva cazuri in care unii posesori de Note au mai putut sa-si foloseasca gadgetul doar dupa ce au avut rabdare sa li se termine complet bateria sau dupa ce au scos-o din telefon in timp ce acesta functiona.

Daca ar fi sa gasim o logica a intregii situatii, se pare ca au fost mai multe cazuri in care instalarea unui update de firmware a declansat acest fenomen intitulat boot loop. Aceeasi situatie neplacuta a survenit atunci cand cineva isi reporneste intentionat terminalul fara a-l pune in prealabil in mod avion, care pare sa functioneze ca o metoda preventiva inainte de orice.

La momentul redactarii acestui material, Samsung nu a oferit nici opinie oficiala pe marginea situatiei. Ca urmare, desi un alt update de firmware ar putea functiona ca o solutie, cel mai bine ar fi sa va plangeti online. Cu cat problema devine mai mediatizata, cu atat va deveni mai importanta pentru sud-coreeni.