05 apr. 2013 | 13:30

Samsung anunta versiunea WiFi de Galaxy Camera

ACTUALITATE
Samsung anunta versiunea WiFi de Galaxy Camera

Dupa ce a castigat deja aprecierea multor utilizatori, intr-un gadget mai accesibil prin lansarea versiunii fara 3G.

galaxy camera wifi

Galaxy Camera este un cu totul . Incepand cu faptul ca ruleaza Android 4.1 si terminand cu interfata aproape exclusiv sensibila la atingere, acest produs vine cu abilitatile unui smartphone modern, amplificate de abilitati fotografice remarcabile.

Prima generatie a acestei camere a facut furori printre utilizatori. Din pacate, pretul exclusivist, combinat cu necesitatea unui abonament 3G de date nu s-au reflectat in vanzari remarcabile. Samsung vrea sa remedieze acest neajuns al popularitatii, prin lansarea unei noi versiuni a camerei dotata cu aceleasi specificatii precum modelul anterior, dar fara 3G. Astfel, singura posibilitate de a va conecta la internet sau sau de a descarca pozele capturate pe un serviciu online sau pe un PC este posibila prin intermediul unei conexiuni WiFi.

La aproximativ 450 dolari, incepand cu sfarsitul acestei luni, veti putea achizitiona o camera foto/video cu Android Jelly Bean. Aceasta face parte din categoria camerelor conectate. Are pe spate un ecran HD de 4,8 inci de tip LCD. Senzorul este BSI CMOS de 16 megapixeli si zoom-ul optic specificat este de 21x. Daca nu sunteti convinsi ca v-ar ajuta mai mult acest aparat, trebuie 10 minute, sa experimentati ce puteti face online cu un astfel de gadget. Folosind o conexiune la internet fara fir, puteti naviga pe internet ca pe un smartphone modern, doar ca in secunda urmatoare sa beneficiati de puterea senzorului foto si a specificatiilor din aceasta clasa.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele