Rovio iti face cont – nu mai pierzi salvarile la Angry Birds

Rovio iti face cont – nu mai pierzi salvarile la Angry Birds

Pentru ca jucati de pe orice dispozitiv pe care puneti mana, printr-un cont Rovio puteti de fiecare data sa continuati de unde ati ramas.

angry birds account cont rovio-account

Este aproape absurd sa nu va fi jucat niciodata Angry Birds. Chiar… exista cineva care nu a jucat? Oricum, jocul devine mai atragator odata cu noua optiune de salvare a misiunilor indeplinite. Rovio vrea sa mute salvarile in cloud. Astfel, este suficient sa folositi acelasi nume de utilizator si parola pe zece aparate si in permanenta stelele obtinute vor fi sincronizate. Spre deosebire de serviciile specifice unei platforme, gen iCloud, contul Rovio este cross-platform, motiv pentru care salvarile vor fi in permanenta disponibile, indiferent daca faceti trecerea de la un iPad la un Galaxy Tab sau de la un Galaxy S4 la iPhone 5.

Serviciul Rovio Account este disponibil la ora actuala doar pentru utilizatorii de iOS si Android, desi Angry Birds este disponibil pe mult mai multe platforme decat atat. In plus, initial, este compatibil doar cu doua jocuri ale dezvoltatorului finlandez: cu si cu recent lansatul The Croods. Avand in vedere ca nu va trebuie sa completati un formular foarte stufos si veti avea doar avantaje, ar fi pacat sa nu profitati de aceasta functie de salvare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: