Rocki, un dispozitiv ce aduce conectivitate wireless oricărui sistem audio [VIDEO]

, 27 Noi, 18:42

Rocki este un dispozitiv ce oferă capabilități wireless oricărui sistem audio și permite recepția semnalului de la orice smartphone sau dispozitiv mobil.

Rocki Wireless Music

Rocki este un proiect Kickstarter, un dispozitiv care se conectează la un sistem audio prin mufele standard jack sau RCA și îi oferă acestuia posibilitatea de a primi semnal wireless de la un smartphone sau o tableta. In practică, înlocuiește cablul de semnal  de la smartphone la amplificator. Rocki funcționează pe rețeaua wireless internă a utilizatorului, și oferă o lățime de bandă, o acoperire și implicit o calitate mai bună a audiției, decât un dispozitiv similar pe Bluetooth. Producătorii acestui dispozitiv lucrează la aplicații dedicate pentru toate platformele, incluzând Android, iOS și chiar și HTML5.

Dispozitivul are un preț de 33 euro și poate fi comandat de pe Kickstarter, unde proiectul este in derulare. Utilizatorii se pare că sunt foarte interesați de acest produs, dovadă că și-a depășit deja suma de 50.000 dolari, necesară pentru derularea proiectului. Rocki poate fi comandat și din România, costul transportului fiind undeva la 10 euro.

Specificații tehnice ROCKI PLAY:

  • WiFi 802.11b/g/n (AP / Hotspot)
  • Formate Suportate : MP3, FLAC, WAV, AIFF
  • Servicii muzică suportate : Încă se discută despre licențe
  • ROCKI App : Android, iOS, HTML5 (for Windows Phone, PC & Mac)
  • Conectori : 3.5mm Stereo (Audio) / MicroUSB (Power/Charging)
  • Incluse : 3.5mm to 3.5mm Audio Cable, 3.5mm to RCA Audio Cable, USB Charging Cable, USB Charger
  • Baterie : 900mAH
  • Dimensiuni: 92 x 54 x 17mm / 48g

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail