12 aug. 2013 | 15:40

Road Riot – Tango introduce un joc original in aplicatia de chat

ACTUALITATE
Road Riot - Tango introduce un joc original in aplicatia de chat

Road Riot este doar cel mai nou joc in-app prin intermediul caruia cei de la incearca sa atraga utilizatorii pe platforma de mesagerie instant.

Android iOS road riot for tango

Daca cei de la WhatsApp sau incearca sa atraga utilizatori noi prin intermediul unor functii care par legate de universul conversatiilor desfasurate online, cei de la Tango incearca o abordare complet diferita cu exact acelasi scop.

In iunie, creatorii Tango au introdus in aplicatia omonima o serie de jocuri pe care, desi le puteati juca si singuri, acestea integrau elemente de socializare. Printre ele se numara: Live Black Jack, Live Roulette, Jetpack Jinx, Candy Block Breaker si Dream Bakery. Daca titlurile enuntate mai sus au fost realizate de echipe terte, noul Road Riot este primul joc in-app dezvoltat complet in-house de o echipa de angajati Tango. Similar cu jocuri clasice gen Spy Hunter, noul titlu va permite sa conduceti o masinuta cu scopul de a supravietui cat mai mult pe traseu fara sa fiti loviti de rachete, mitraliere si alte forme de armament.

Road Riot este rezultatul unui studiu atent al platformei si, desi nu este nici pe departe original sau revolutionar, realizarea sa va fi benefica pentru a arata dezvoltatorilor ce se poate face in interiorul unei aplicatii de VoIP. Pentru ca nu puteau lipsi nici acum elemente de socializare, direct din joculet va puteti stresa prietenii, utilizatori de Tango, sa se joace. In cazul in care ati obtinut un scor mai mare decat al unui prieten, in momentul depasirii recordului va puteti lauda virtual in-game. Pentru inceput, doar utilizatorii de Tango pe Android beneficieaza de acest update. Posesorii de iDevice-uri se vor de aceeasi functionalitate la sfarsitul acestei luni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele