Resident Evil: Revelations in curand pe console de casa?

Resident Evil: Revelations in curand pe console de casa?

Resident Evil este una dintre cele mai importante licente Capcom, iar anul trecut a reusit sa primeasca trei jocuri noi. Dintre acestea, Resident Evil: Revelations a fost singurul lansat pe platforme Nintendo, mai exact pe consola portabila 3DS. Din pacate insa, fanii care nu detineau un astfel de dispozitiv nu au putut experimenta jocul in niciun alt fel.

Resident Evil Revelations

Se pare ca Resident Evil: Revelations se indreapta acum spre consolele de casa. Lunile trecute circula un zvon despre o listare pe site-ul comisiei de clasificare din Coreea a acestui joc pentru Xbox 360 si PlayStation 3, iar acum avem la indemana o lista completa cu achievement-uri pentru consola Microsoft. Aceasta lista a aparut pe site-ul Exophase, care numeste acest joc „Resident Evil: Revelations Unveiled Edition”.  Trecand insa peste lista de achievement-uri fugitiv, nu pare sa fie inclus continut extra, ci mai degraba avem de a face cu o conversie HD a unui titlu portabil.

Daca stam sa ne uitam in trecut la alte astfel de conversii, cele doua jocuri God of War de pe PSP, Chains of Olympus si Ghost of Sparta au reusit sa isi pastreze fidelitatea grafica chiar si pe ecranele mari, oferind gameplay la 60 de cadre pe secunda, in timp ce Metal Gear Solid: Peace Walker a avut parte de un control clar superior decat pe consola portabila. Cu siguranta si Resident Evil: Revelations va beneficia de pe urma butoanelor in plus de pe gamepad-uri.

Din pacate insa, Capcom nu a oferit detalii oficiale despre o versiune pentru alte platforme in afara de Nintendo 3DS, insa nu pare sa mai dureze mult pana la un anunt.