HBO Go depinde in continuare de abonamentul la HBO TV

HBO Go depinde in continuare de abonamentul la HBO TV

HBO Go

Exista un entuziasm teribil printre utilizatorii de HBO Go in momentul in care se bucura de continut video de calitate pe un dispozitiv portabil, dar se pare ca respectivii nu vor putea scapa prea curand de abonamentul aferent accesarii HBO pe TV.

Cu toate ca multi utilizatorii s-au plans ca si-ar dori un abonament la HBO care sa le ofere acces exclusiv de pe dispozitive gen iPad la aplicatia HBO Go, compania refuza sa ia in considerare dorintele publicului. S-a format pana si un site cu numele sugestiv www.TakeMyMoneyHBO.com.

HBO intotdeauna a avut un statut special, cu preturi mari, filme noi si seriale a caror calitate este peste medie. Din pacate o astfel de fixatie care implica un abonament la cablu cu HBO s-ar putea sa restrictioneze semnificativ numarul potentialilor utilizatori ai aplicatiei. Cea mai trista este situatia celor care nu au televizor sau care folosesc televizorul pentru multe alte lucruri decat continut TV, dar care in acelasi timp nu pot lasa din mana iPad-ul sau iPhone-ul de pe care obisnuiesc sa se uite saptamanal la Game of Thrones.

Citește și:
Etichete: