20 mai 2013 | 16:00

Rebound, un nou joc gratuit construit cu motorul grafic Unity

ACTUALITATE
Rebound, un nou joc gratuit construit cu motorul grafic Unity

pentru a crea un joc cross-platform atractiv, iar Rebound este exponentul perfect al acestui fapt.

Rebound HTML5 Unity joc online

In perindarile mele pe internet am gasit un nou joc online construit pe un motor grafic foarte popular. Este vorba de Rebound, un .

Nu toate jocurile aparent simple sunt usoare. Aceasta este concluzia la care am ajuns din aproximativ 20 de incercari de a ajunge la un banal scor de 50 de puncte. Rebound este rezultatul unei echipe de dezvoltatori ce poarta numele de Creatively Bankrupt. Un colectiv creativ foarte din trei programatori. Rezultatul muncii lor este un joc in care trebuie sa aveti grija ca un bastonas sa parcurga o distanta cat mai mare, mergand de la stanga la dreapta. Secretul este sa incercati sa echilibrati in permanenta bara pentru ca aceasta sa nu se duca prea mult in directia opusa sau sa nu bata pasul pe loc. Nu de alta, dar in cateva secunde veti incheia jocul daca nu sunteti atent. In urmatorul update ar trebui sa vedem si un clasament cu cele mai mari scoruri obtinute de diversi utilizatori.

Momentan jocul poate fi jucat online sau offline pe Windows si OS X, exista perspective si pentru o varianta mobila a jocului dar nu a ajuns inca intr-un magazin virtual.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele