PS4 va fi compatibil 4K, intr-un fel…

PS4 va fi compatibil 4K, intr-un fel...

La mai putin de 24 de ore de la evenimentul de lansare, au inceput sa apara pe internet noi informatii legate de PS4, noua consola Sony.

ps4 4k support

PlayStation 4 va veni cu un set de specificatii impresionante. Un CPU AMD cu 8 core-uri si 8 GB RAM sunt doar cateva exemple ale acestei afirmatii. Din acest motiv, continutul 4K nu ar trebui sa fie strain de noul PS4. Din pacate, desi utilizatorii se vor putea bucura de continut la rezolutie 3840 x 2160 pixeli, acea performanta se va rezuma la stream-uri video nu si la jocuri. Cu toate ca nimeni nu stie daca jocurile in Ultra High Definition vor putea fi jucate in viitor pe PS4, important este ca acest lucru nu va exista la lansare, moment in care sesiunile de gaming se vor limita la continut Full HD 1080p.

Indiferent de preferintele voastre pentru gaming, pentru mine, adoptia rapida a formatului video 4k este mult mai importanta si mai relevanta decat 3D-ul. Din acest motiv ma si bucur pentru faptul ca nu se mai impinge atat de mult catre utilizatori folosirea unor ochelari 3D pentru cateva experimente mai mult sau mai putin reusite in trei dimensiuni.

Citește și: