Noi zvonuri despre PS4 apar pe ultima suta de metri

Noi zvonuri despre PS4 apar pe ultima suta de metri

Cu doar o zi pana la marele eveniment, WSJ mai are cateva zvonuri in maneca legate de urmatoarea generatie a consolei PS4.

playstation 4 ps4 functii social

Dupa ce a publicat zilele trecute pe canalul oficial de YouTube cateva clipuri video din seria Evolution of PlayStation, nu mai exista aproape nici un dubiu legat de ce va anunta Sony la New York pe data de 20 februarie. Vorbim desigur de o noua generatie a consolei PlayStation.

Pe langa zvonurile din ultimele saptamani, PS4 se pare ca va veni cu niste optiuni destul de interesante legate de partajarea performantelor dobandite in jocuri. Din cate se pare, utilizatorii vor putea partaja trofeele si realizarile prin Facebook si Twitter. O functie complet noua implica inregistrarea diverselor sesiuni de gaming pe consola si postarea acestora pe YouTube fara nici un fel de hardware suplimentar.

O miscarea un pic mai extravaganta, descrisa de cei de la WSJ, care nu este deloc absurda implica gamingul pe PS4 printr-o combinatie de controllere clasice, smartphone-uri sau tablete. Printr-un sistem de streaming performant exista, de exemplu, posibilitatea de a face streaming la un joc de consola pe smartphone, pentru a-l continua in deplasare. Avand in vedere ca la un anumit nivel aceasta optiune exista deja intre PS3 si PS Vita, exista toate sansele ca PS4 sa duca experienta la cu totul alt nivel. Ramane asadar sa vedem care din zvonurile din ultima perioada se vor confirma in produsul final.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: