PS4 va avea nevoie de un patch chiar din prima zi pentru a putea rula DVD-uri si Blu-Ray-uri

PS4 va avea nevoie de un patch chiar din prima zi pentru a putea rula DVD-uri si Blu-Ray-uri

Sony PS4 ar putea avea nevoie de un patch inca din prima zi de lansare pentru a fi capabila sa ruleze discuri de tip DVD sau Blu-Ray cu alt tip de continut decat cel de gaming.

Patch Sony PS4 Console

Pe blogul sau, Sony a postat o lista de capabilitati ce sunt incluse in upgrade-ul 1.50 care va fi disponibil pe data de 15 noiembrie, atunci cand consola va putea fi gasita pe rafturile magazinelor. Aceasta lista mentioneaza abilitatea de a folosi PS Vita ca ecran secundar, cea de a captura video si cea pentru online multimplayer. Utilizatorii vor putea sa ruleze discuri cu jocuri, Blu-Ray si DVD Video pe consola lor. Acestia trebuie sa se conecteze la internet pentru a activa aceste noi functii la prima utilizare. S-a confirmat de altfel ca aceste functii vor fi deblocate doar pentru cei care isi fac update-ul respectiv si bineinteles in acelasi timp updateaza si fisierele de licenta pentru managementul continutului video.

Update-ul va avea aproximativ 300 MB si nu este o surpriza majora avand in vedere ca multe din computere si console au nevoie de un update la momentul achizitionarii din magazin. Intre ziua productiei si cea a vanzarii efective se pot acumula o serie de informatii importante. Nu se spune nimic despre disponibilitatea acestui patch insa putem estima ca atunci cand va fi lansata in Statele Unite acesta va putea fi downloadat. Functii precum suspend si resume rapid nu vor fi disponibile decat imediat dupa lansarea acestui produs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: