PS Vita vine cu o limitare absurda

PS Vita vine cu o limitare absurda

Un utilizator de pe forumurile Neogaf i-a lasat pe ceilalti fara cuvinte in momentul in care a postat o imagine cu un mesaj de eroare pe care 

Sony PS Vita limitari

Dupa ce a cumparat un card de 32GB si a inceput sa-si instaleze tot mai multe jocuri si cateva aplicatii terte, un gamer entuziast a descoperit . Din mesajul de mai sus, restrictiile sunt foarte clare. In momentul in care pe ecranul consolei navighezi printr-un numar de 100 de icoane ce duc spre diverse aplicatii sau jocuri, tocmai ai atins numarul maxim de programe pe care il poti avea pe PS Vita.

Din momentul in care vei fi instalat mai mult de 100 de aplicatii pe ultima consola portabila a celor de la Sony, vei fi invitat sa stergi toate aplicatiile care te fac se depasesti acea cifra. Interesant este faptul ca nici macar dupa ce ai sters un numar de jocuri pentru a te incadra in numarul predefinit de Sony nu vei putea vedea jocurile ale caror icoane sunt dincolo de ,,pragul virtual”. Mai trebuie sa-ti si restartezi consola pentru ca icoanele sa se rearanjeze ca tu sa vezi aplicatiile in plus.

Daca ati fi tentati sa credeti ca este imposibil sa ajungeti la 100 de icoane pe PS Vita, shagg_187 ne detalieaza cazul sau. Pe un card de 32 GB care suplimenta cu succes memoria interna a aparatului, utilizatorul de mai sus a instalat aproximativ 50 de jocuri PlayStation Mini, 10 jocuri de PSOne si 20 de jocuri/aplicatii de PSP/Vita. Avand in vedere ca la aceasta insiruire de programe se adauga aproximativ 20 cu care vine preinstalata consola, scenariul intampinat de proprietarul consolei din imagine nu mai pare exagerat.

Pana la momentul redactarii acestui material, Sony nu a facut nici un comentariu prin care sa justifice comportamentul consolei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: