PlayStation 2 iese din productie

PlayStation 2 iese din productie

Sony Computer Entertainment a anuntat oficial ca batranul PlayStation 2 a iesit oficial din productie. Consola a fost lansata inca din anul 2000 si a reusit sa vanda in cei aproape 13 ani de la lansare aproximativ 150 de milioane de unitati.

PlayStation 2 iese din productie

Aceasta miscare era previzibila, intrucat Sony avea in productie in acest moment patru console (PlayStation 2, PlayStation 3, PSP si PS Vita). Cu urmatoarea generatie de console la orizont, cu siguranta linia de asamblare pentru PlayStation 2 a fost eliminata pentru a face fata urmatoarei versiuni. Conform statisticilor, PlayStation 2 este cea mai populara consola de jocuri din istorie, cu peste 10.000 de jocuri compatibile cu aceasta lansate si vanzari software de peste 1,5 miliarde de unitati. Faptul ca jocurile de pe PlayStation 2 au fost de o calitate iesita din comun este confirmata si de deciziile publisherilor mari de acum.

Multe jocuri lansate original pe aceasta consola sunt relansate in versiuni HD pentru PlayStation 3 si Xbox 360, in timp ce pe PlayStation Network, seria de PS2 Classics aduce saptamanal titluri din deceniul trecut de pe aceasta platforma. In cazul in care doreati sa puneti mana pe un PlayStation 2 nou, sfatul nostru este sa va grabiti, intrucat din acest moment stocurile vor fi foarte limitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: