Primul clip filmat in spatiu ajunge pe YouTube de la bordul ISS

, 14 Mai, 10:00

International Space Station sau ISS a fost , iar acum a fost gazda filmarilor la un video clip muzical.

Chris hadfield space oddity clip video spatiu

Chris Hadfield, un astronaut mai dezghetat de la bordul ISS, a fost zilele trecute vedeta unui videoclip care a ajuns deja pe YouTube. Astronautul in cauza, si-a ocupat timpul cu aceasta activitate, in ultima sa zi de stationare pe orbita pamantului. Cu aproximativ cinci luni la bordul Statiei Spatiale, Hadfield a reusit sa devina o personalitate importanta la nivel global dupa ce si-a detaliat experienta in spatiu, prin postari pe Twitter si

In acest caz particular, astronautul canadian a interpretat cu mare talent un cover al melodiei Space Oddity, un single lansat pentru prima oara de David Bowie in 1969. Mai placut a fost surpriza talentului la interpretare a lui Chris Hadfield. Pentru ca lucrurile sa mearga ca unse, acesta a colaborat cu Emm Grymer, un solist canadian care a cantat in mai multe situatii diferite cu Bowie.

,,Chris este un muzician si unul destul de bun. Cand a venit cu propunerea colaborarii, in timp ce era inca in misiune, am spus desigur da. Din acel moment am inceput un schimb de replici pentru a ne da seama ce implica aceasta colaborare. Cand mi-a spus ca s-a decis sa cante un cover pentru Space Oditty am fost foarte entuziasmat.” Tot Grymer a descris cu entuziasm rezultat final.

Indiferent daca va place sau nu melodia, ambianta, talentul astronautului si ideea din spatele gestului i-au adus deja acestui clip un numar generos de trei milioane de vizualizari in mai putin de doua zile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail