04 feb. 2013 | 14:25

Sony ar putea anunta PlayStation 4 in februarie

ACTUALITATE
Sony ar putea anunta PlayStation 4 in februarie

In ultimii doi ani am auzit foarte multe despre urmatoarea generatie de console, in special despre PlayStation 4, cu numele de cod Orbis. Saptamanile trecute am primit cateva detalii despre hardware-ul noii console (inca neconfirmate de Sony), iar in aproximativ doua saptamani este posibil sa vedem noua creatie Sony in mod oficial.

PlayStation 4

Compania japoneza organizeaza la New York pe 20 februarie un eveniment marca PlayStation. Acesta este insa invaluit in mister, intrucat a fost anuntat doar prin intermediul unul clip de cateva zeci de secunde, care nu dezvaluie scopul conferintei. Avand in vedere ca toate privirile au fost indreptate catre urmatorul PlayStation, ar fi putin ciudat ca acest eveniment sa nu dezvaluie noua consola.

Odata cu anuntul oficial al evenimentului, au aparut si noi informatii neconfirmate despre capabilitatile PlayStation 4/Orbis. Edge vorbeste despre functia „Share”, care aparent va primi un buton dedicat pe noul gamepad. Aceasta va inregistra gameplay in orice moment, iar materialul video poate fi publicat online pentru a fi vizionat de catre prieteni. Tot informatii neconfirmate anunta o mica intarziere a noii console in Europa. Asemeni PlayStation 3, este posibil ca aceasta sa intarzie pe meleagurile noastre cateva luni bune. In timp ce lansarile pentru America si Japonia ar putea avea loc inainte de Craciunul, in Europa vom vedea consola abia in 2014.

Aceste informatii sunt in ton cu cele pe care le-am primit in trecut si plauzibile, avand in vedere deciziile din trecut ale companiei Sony. Pana pe 20 februarie insa, toate aceste detalii despre noul PlayStation sunt doar zvonuri si speculatii.