Cowon nu renunta la MP3 Playere si lanseaza D20

Cowon nu renunta la MP3 Playere si lanseaza D20

O companie care nu a mai facut valuri semnificative in ultima perioada, r cu autonomie de invidiat.

cowon d20 mp3 player

Desi au creat de alungul anilor niste MP3 playere cu o calitate audio spectaculoasa, cei de la Cowon nu au reusit sa faca suficiente valuri incat sa ciupeasca semnficativ din cota de piata a iPod-urilor. Cu toate acestea, intr-o perioada in care aproape nimeni nu-si cumpara un MP3 Player dedicat, Cowon lanseaza un nou dispozitiv pentru redarea in deplasare a popularului format audio.

D20 este cea mai noua creatie a producatorului, in incercarea de a reinvia o clasa de dispozitive cu un public din ce in ce mai restrans, acesta poate reda fara probleme continut audio timp de 90 de ore fara oprire. Nici cu partea de redare a continutului video nu sta foarte rau, avand in vedere ca vorbim de 13 ore specificate de autonomie la o singura incarcare. Pentru a obtine o asemenea performanta, s-au facut cateva compromisuri la celelalte specificatii. Are un ecran rezistiv de 2,5 inci cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli. Spatiul de stocare implicit este de la 8 pana la 32 GB. Din fericire, nu trebuie sa va rezumati la aceste capacitati ,,infime”, multumita unui cititor de carduri SD integrat.

Pentru ca traim intr-o perioada in care preturile mici fac diferenta intre produsele care se vand si cele care raman pe raft, cu preturi de la 125 pana la 178 dolari, in functie de capacitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: