Philips se apuca de smartphone-uri si vine cu un model quad core

Philips se apuca de smartphone-uri si vine cu un model quad core

Fara prea mult tam tam sau macar o imagine detaliata a produsului, Philips a anuntat intrarea companiei in domeniul productiei de smartphone-uri.

philips smartphone quadcore

Printr-un comunicat de presa facut public zilele trecute, lansarea iminenta a unui nou smartphone sub brandul companiei olandeze.

Cu toate ca nu este nici pe departea o companie la care sa va ganditi cand auziti cuvantul smartphone, merita retinut ca in trecut compania si-a mai incercat norocul in domeniul comunicatiilor prin cateva telefoane mobile. Acele experimente aveau loc inainte de vremea cand Nokia dadea tonul si smarphone-urile veneau preinstalate cu Symbian. Trecand peste preludiu, Philips a anuntat un terminal intitulat W8510.

Noul smartphone va veni dotat cu un procesor quad core tactat la 1,2 GHz de productie necunoscuta si va folosi o baterie proprietara pe tehnologie Xenium. Aceasta din urma este foarte importanta deoarece sta in spatele celei mai lungi perioade de stand by oferita de un smartphone de pe piata, cel putin asa se lauda producatorii. In rest, carcasa va fi realizata din metal, probabil aluminiu si va integra un panou HD de 4,7 inci. Cu toate ca ar fi fost dragute mai multe detalii legate de acest aparat, din fericire nu mai trebuie sa asteptam pana in luna iunie cand vom afla ce ne rezerva o companie cu .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: