Pandora 4.4 pentru iOS, disponibila pentru descarcare

Pandora 4.4 pentru iOS, disponibila pentru descarcare

Noua versiune pentru iOS a aplicatiei Pandora (4.4) este disponibila pentru descarcare, cu multe imbunatatiri si functii noi incluse.

pandora

Pandora se numara printre cele mai populare aplicatii pentru mobile, in 2012.

O noua functie este posibilitatea de a aplica o pauza automata melodiei ascultate de utilizator, in momentul cand acesta selecteaza optiunea „mute”. Pe langa aceasta, versiunea 4.4 a aplicatiei Pandora are imbunatatit mult bufferingul, ceea ce elimina, in cazul in care conexiunea la radioul preferat este slaba, asa numita „balbaiala” a interpretului. Mai nou, toate link-urile disponibile pe Pandora.com pot fi accesate de pe iPhone si iPad, iar bug-urile remediate si alte imbunatatiri aduse aplicatiei permit redarea melodiei la un nivel calitativ ridicat.

Imbunatatirile aduse aplicatiei Pandora, desi putine la numar, in mod clar o fac mai atractiva, in incercarea dezvoltatorului de a-i determina pe utilizatori sa nu treaca la alte aplicatii.

Aplicatia Pandora este compatibla cu iPhone, iPod touch si iPad si poate rula pe iOS 3.0 sau mai nou. Versiunea 4.4, care are 17 MB, este optimizata pentru iPhone 5.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: