Panasonic s-a apucat de facut playere multimedia dedicate

Panasonic s-a apucat de facut playere multimedia dedicate
12:20 10.04.2013

Fara unitati Blu-ray, dar capabile de redat continut HD si 3D, online si offline, DMP-MST60 si DMP-MS10 sunt primele playere .

MST60-Panasonic playere standalone

In cazul in care si voua vi se pare ca incepeti sa preluati majoritatea continutului video digital de pe internet, incepe sa devina evident ca locul discurilor Blu-ray sau DVD in viata de consumator de continut multimedia este secundar. Nu mai sunteti legati de discuri clasice cu filme, o realitate care a stat la baza celor doua playere dedicate create de Panasonic. DMP-MST60 si DMP-MS10.

Cele doua sunt similare estetic si au preturi apropiate, 80 si 100 dolari. Trecand peste specificatiile comune, pe care le voi detalia mai jos, exista cateva particularitati care diferentiaza cele doua unitati. DMP-MST60, versiunea mai desteapta dintre cele doua, vine cu un browser de internet cu care puteti interactiona cu usurinta prin intermediul unui cursor. Tot acest model vine cu conversie de continut video din 2D in 3D.

Ambele playere se integreaza cu usurinta in reteaua din casa printr-o conexiune Wireless si sunt compatibile Miracast. Acesta din urma este un standard prezent in dispozitivele cu Android 4.2 care permite transmiterea pe TV, pe calea aerului, a filmelor, imaginilor statice si a muzicii. Pe langa posibilitatea redarii de continut de pe smartphone la rezolutie 1080p, DMP-MST60 si DMP-MS10 includ acces la o vasta librarie online de continut multimedia on demand. Serviciii precum YouTube, Netflix sau Hulu sunt secundarea interfetei Viera Connect care aduce functionalitatea unui Smart TV pe orice TV conectat prin HDMI. Prezenta unui port USB pe spatele unitatii din imagine se reflecta in posibilitatea redarii de continut multimedia de pe un hard disk extern, inclusiv in format MKV HD.

Nu lipsesc accesul la aplicatii, servicii de socializare si alte cateva particularitati care tradeaza faptul ca nu vorbim de un player clasic de filme de acum cinci ani.

loading...