Origin PC face tranzitia la procesoarele Haswell

Origin PC face tranzitia la procesoarele Haswell

Cu toate ca am mai atras atentia asupra acestui fenomen in ultimele saptamani, Origin PC e cea mai recenta companie care anunta sisteme pe platforma Haswell.

origin eos 17s haswell

Intel este pe ultima suta de metri in a anunta cea de a patra generatie de procesoare Intel Core. Dupa Arrandale, Sandy Bridge si Ivy Bridge, urmeaza sa vedem o noua serie de PC-uri construite pe platforma Intel Haswell. Printre acestea se pare ca se vor numara si unele create de Origin PC.

Mergand pe acelasi sistem ca si Alienware sau Apple, Origin PC rareori vine cu schimbari radicale pe partea de design la notebook-urile pe care le comercializeaza. Cu toate acestea, nu rateaza nici o ocazie pentru un upgrade al specificatiilor interne. De aceasta data, se pare ca se va afla in prima linie a producatorilor care vor avea sisteme cu cele mai noi procesoare Intel Core i5 si i7 de generatie a patra. Tot cu aceasta ocazie, cei care vor achizitiona noile desktop-uri din seria Origin PC Chronos, Genesis si Milenium si notebook-urile EON15-S si EON-17S, la cele mai noi GPU-uri ale celor de la NVIDIA. Probabil pentru aproximativ un an, veti putea rula cele mai noi jocuri la detalii maxime pe american datorita seriilor GeForce GTX 765M, 770M si 780M. Pentru ca Origin PC se afla printre singurii producatori care ofera si configuratii portabile cu pana la 4 hard disk-uri, de acum inainte respectivele sisteme vor putea avea doua configuratii RAID independete.

Noile sisteme sunt gata de achizitie incepand de astazi, iar daca aveti un prieten in SUA va poate lua un sistem EON15-S incepand cu 1722 dolari sau un EON17-S incepand cu 1784 dolari.