Origin PC ataca piata sistemelor de gaming cu EON15-S si EON17-S

Origin PC ataca piata sistemelor de gaming cu EON15-S si EON17-S

np800

Desi ne-am obisnuit sa vedem sisteme de gaming, mai ales portabile, la preturi exorbitante, baietii de la OriginPC se pare ca vor sa ia cu asalt acest segment de piata cu o serie care macar incepe de la preturi mai accesibile: EON15-S si EON17-S.

EON PC 17

Este vorba de doua sisteme de gaming sau, mai bine-zis, de doua familii initiate in urma cativa ani si acum perfectionate.

Cu preturi incepand de la 1525$, respectiv 1576$ pentru versiunea cu ecran de 17 inci, EON15-S si EON17-S sunt configurabile pana la ultimul detaliu, in functie de bugetul disponibil. Ambele sisteme sunt construite in jurul platformei Intel HM77 Ivy Bridge, iar pe partea de grafica imbratiseaza cu entuziasm cele mai noi GPU-uri de la NVIDIA. Desi veti putea apela la un NVIDIA GeForce GTX 660M, 670M sau 675M pe partea de video, nu va lipsi nici tehnologia Optimus pentru a va oferi posibilitatea sa folositi un pic mai mult sistemul cand sunteti departe de priza. Partea de sonorizare va fi asigurata de Onkyo, iar pe langa optiunea de a scoate semnalul audio pe un sistem profesionist ambele notebook-uri vor integra deja un sistem audio surround 5.1 de la acelasi producator.

Ca optiuni de design, pe langa trasaturile agresive aferente unui notebook de gaming, poate fi ales finisaj rosu, negru sau argintiu, la care se adauga o tastatura retro-iluminata multicolor.

EON PC

Nu mai ramane decat sa apelati la un astfel de sistem prin intermediul unui prieten din SUA sau sa asteptati sa ajunga si la noi prin intermediul unor canale oficiale…

Citește și: