Orange standardizeaza traficul de date pe PrePay si PostPay

, 16 Sep, 19:59

Orange a decis sa ofere in toate abonamentele trafic de date, aplicatie antivirus, servicii de stocare si de protectie a informatiilor din telefon, precum si servicii de divertisment.

Conf Orange

In conditiile unei cresteri cu aproximativ 40% a traficului de date in 2013 fata de anul trecut, includerea unui asftel de serviciu ca element standard in abonamente este un pas firesc din partea Orange.

„40% dintre utilizatorii de smartphone-uri isi verifica telefonul dimineata, cand se trezesc. 50% intra pe anumite retele sociale de pe smartphone. 90% fac schimb de informatii prin Internet, tot de pe smartphone”, a declarat CEO-ul Orange Romania, Jean-Francois Fallacher.

In functie de abonament, va exista trafic de date inclus, acces gratuit la Portalul Orange pe mobil, aplicatia Orange Antivirus, spatiu de stocare in Orange Cloud, precum diverse aplicatii (Libon, Deezer, Orange TV Go, serviciul Back-up Kit).

Pentru segmentul PrePay, toate optiunile vor include, de asemenea, standard, trafic de date, incepand din data de 18 septembrie. In plus, clientii PrePay vor avea posibilitatea de a folosi internet pe mobil la viteze 4G.

Pentru companiile mici si mijlocii, a fost creata seria de abonamente Business Open, care ofera, in functie de valoarea lor, un numar de unitati, care pot fi folosite pentru apeluri si SMS-uri nationale si internationale, spatiu de stocare in Orange Cloud, Asigurarea pentru telefon, Orange Antivirus si serviciul Backup Kit. Toate abonamentele Business Open au trafic de internet inclus, ce poate fi utilizat la viteze de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload, in functie de aria de acoperire si de valoarea abonamentului.

Orange va aduce si cinci modele de noi smartphone-uri compatibile 4G: Orange Yumo, Nokia Lumia 625, Blackberry Q5, Samsung Galaxy S III 4G si Samsung Galaxy Note 3

Mai multe informatii despre noutatile de toamna de la Orange, la adesa www.orange.ro.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail