Opera anunta un nou browser iPad intitulat Coast [VIDEO]

Opera anunta un nou browser iPad intitulat Coast [VIDEO]

Intr-o mutare speculata de aproape un an de zile, cei de la Opera au lansat iPad, intitulat Coast.

Opera Coast mobile iOS lansare

Incercand o abordare complet diferita fata de ce ofera alte tipuri de browser iPad, a creat Coast pornind de la ideea interfetei native a dispozitivelor cu iOS. Daca pe ecranul principal al unui iDevice gasim icoane amplasate intr-o ordine foarte precisa dispuse pe pagini, acelasi lucru se intampla in Coast cu paginile pe care le vizitati cel mai des. Acestea sunt memorate automat si puse ca in imaginea de mai sus. In casuta de cautare introduceti atat adrese web, cat si termeni de cautare, in timp ce paginile efective sunt afisate in permanenta pe tot ecranul. Astfel, nici o secunda nu veti avea parte de distrageri si va veti putea bucura doar de continutul care va intereseaza.

,,Acesta este internetul acum. Am vrut sa facem un browser iPad pentru asta.” Creatorii sai clasfica noul browser iPad ca fiind perfect pentru internetul actual.

Cum e si normal, icoanele aferente celor mai vizitate site-uri pot fi mutate cu usurinta sau eliminate din ecranul principal al aplicatiei. Pentru a schimba pagina web pe care va aflati, fie faceti click pe un link, fie va intoarceti la ecranul anterior si introduceti alta adresa, fie faceti un tap pe o icoana aferenta unui alt link favorit.

Aceasta miscare a companiei Opera Software nu inseamna ca celelalte produse ale sale vor disparea din AppStore si nici ca vom vedea subit Coast pe iPhone sau alte dispozitive cu Android sau Windows Phone. Sunt mari sanse ca aceasta aplicatie sa fie creata pentru iPad si sa ramana doar pe iPad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI