08 oct. 2013 | 11:30

Oare chiar se indoaie noul iPhone 5S?

ACTUALITATE
Oare chiar se indoaie noul iPhone 5S?

Desi e greu de masurat veridicitatea imaginilor de mai jos, se pare ca noul se indoaie, se pare ca totusi fara repercusiuni grave.

apple iphone 5s curbat indoit bends-1

Nu avem vreo dovada ca iPhone-ul 5s din imagini este autentic, dar pare ca nu sta deloc bine la capitolul structura materialelor.

In urma cu aproximativ un an, cand s-a lansat iPhone-ul 5, un numar redus de cativa utilizatori s-a plans de flexibilitatea sporita a acelui model. Acum, cu toate ca este greu de demonstrat fara un clip video, se pare ca avem dovada primelor rapoarte similare legate de un iPhone 5s.  Cum s-a intamplat si in alte cateva materiale, publicate recent, exista probleme legate de controlul calitatii in mai multe fabrici din China, altfel nu-mi explic de ce exista astfel de fenomene cu noul telefon iesit din Cupertino.

De aceasta data, informatia a fost preluata pentru prima oara de o publicatie franceza cu numele de Nowhereelse. La capatul celalalt, insa, provenienta telefonului ramanane in continuare o surpriza. Daca sunteti fani Apple, rugati-va ca acest exemplu din imagini sa fie dovada unei glume proaste executate bine in Photoshop. Daca va bucurati ca Samsung vinde foarte bine smartphone-uri in continuare, discutati calitatea indoielnica a supravegherii Apple.

apple iphone 5s bends-2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele