iPhone-ul 5S este primul la vanzari in septembrie

iPhone-ul 5S este primul la vanzari in septembrie

Desi s-a comercializat doar pentru o perioada de 10 zile in septembrie, se pare este cel mai popular smartphone pe piata din SUA.

iPhone 5 transformat in iphone 5S

Apple a anuntat in prima jumatate a lunii septembrie doar pentru a le pune in mainile primilor utilizatori incepand cu 20 septembrie. Ca urmare, desi nu vorbim de o lansare globala si nici macar de o luna intreaga de vanzari, cu siguranta este un motiv de bucurie pentru Apple faptul ca iPhone-ul 5S este considerat la aceasta ora cel mai vandut telefon al lunii trecute.

Acest nou studiu a fost realizat pentru piata din SUA, desi sunt mari sanse sa fie valabil in toate tarile in care s-a comercializat telefonul pana acum. In definitiv, anul acesta nu a fost o exceptie de la cozile formate cu cateva zile inainte de lansarea unui nou iDevice. In plus, pentru prima data, noul iPhone 5S a exista din prima zi in portofoliile tuturor operatorilor de telefonie importanti din Statele Unite.

Galaxy S4 a fost detronat. Cu toate ca varful de gama al celor de la Samsung, inainte de lansarea Galaxy Note III, s-a mentinut in preferintele utilizatorilor pentru cateva luni, cu doar 10 zile pe piata, iPhone-ul 5S si-a dominat concurenta. Atat per total, cat si separat, la AT&T, Verizon, Sprint si T-Mobile, cei mai multi au cumparat un smartphone de varf realizat de compania lui Tim Cook. Cei de la Canaccord au fost reponsabili de centralizarea informatiilor de la operatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI