iPhone-ul 5S este primul la vanzari in septembrie

, 07 Oct, 12:45

Desi s-a comercializat doar pentru o perioada de 10 zile in septembrie, se pare este cel mai popular smartphone pe piata din SUA.

iPhone 5 transformat in iphone 5S

Apple a anuntat in prima jumatate a lunii septembrie doar pentru a le pune in mainile primilor utilizatori incepand cu 20 septembrie. Ca urmare, desi nu vorbim de o lansare globala si nici macar de o luna intreaga de vanzari, cu siguranta este un motiv de bucurie pentru Apple faptul ca iPhone-ul 5S este considerat la aceasta ora cel mai vandut telefon al lunii trecute.

Acest nou studiu a fost realizat pentru piata din SUA, desi sunt mari sanse sa fie valabil in toate tarile in care s-a comercializat telefonul pana acum. In definitiv, anul acesta nu a fost o exceptie de la cozile formate cu cateva zile inainte de lansarea unui nou iDevice. In plus, pentru prima data, noul iPhone 5S a exista din prima zi in portofoliile tuturor operatorilor de telefonie importanti din Statele Unite.

Galaxy S4 a fost detronat. Cu toate ca varful de gama al celor de la Samsung, inainte de lansarea Galaxy Note III, s-a mentinut in preferintele utilizatorilor pentru cateva luni, cu doar 10 zile pe piata, iPhone-ul 5S si-a dominat concurenta. Atat per total, cat si separat, la AT&T, Verizon, Sprint si T-Mobile, cei mai multi au cumparat un smartphone de varf realizat de compania lui Tim Cook. Cei de la Canaccord au fost reponsabili de centralizarea informatiilor de la operatori.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail