O nouă tabletă 3D promovează panourile 3D fără ochelari

O nouă tabletă 3D promovează panourile 3D fără ochelari

Deşi nu este nici pe departe o idee nouă, tableta de mai jos are toate elementele necesare pentru a fi un succes de piaţă.

no-glasses-3d-tablet

Într-o industrie care s-a mai liniştit în ultimii ani când vine vorba şi conţinut 3D, o companie mai puţin cunoscută, Hammacher Schlemmer, a decis să-şi încerce norocul cu o care nu necesită ochelari pentru vizionarea conţinutului în trei dimensiuni. Similar ca tehnologie cu ecranul Nintendo 3DS, panoul folosit în această creaţie foloseşte o barieră parallax pentru a crea iluzia de 3D.

Noua tabletă 3D de mai sus are un nume cât se poate de intuitiv No Glasses 3D Tablet şi un preţ relativ accesibil de 349 dolari. Diagonala ecranului este de 8 inci, are un raport de aspect 16:9, iar rezoluţia nativă este 1280 x 800 pixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.1.

Chiar dacă nu avem parte de un set de specificaţii foarte detaliate, pe magazinul virtual ce va începe să livreze această tabletă 3D din 30 decembrie, mai aflăm câteva detalii vizavi de partea hardware a acestui produs. Are 453 de grame şi 14 x 21,6 x 19 milimetri. E adevărat, nu este cea mai ,,suplă” tabletă pe care aţi pus mâna, însă merită reţinut că, pe lângă carduri SDHC, suportă nativ utilizarea de stick-uri USB. Are Bluetooth şi WiFi, iar partea de captură constă într-o combinaţie dintre o cameră de 2 megapixeli pe spate şi una frontală VGA de 0,3 megapixeli.

Producătorul promite o autonomie situată între cinci şi şapte ore, în funcţie de activităţile pe care le întreprindeţi pe ea. În descrierea produsului, este trecută şi o carcasă cu tastatură wireless, nu sunt însă sigur dacă aceasta este sau nu prezentă în pachet.

În cazul în care aveţi în anturaj persoane care nu pot trăi fără conţinut 3D din toate direcţiile, o astfel de tabletă 3D s-ar putea să se afle printre singurele care să le mulţumească setea de filme în deplasări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: