LG G-Slate: ecran 3D, cu inregistrare 3D, fara ochelari 3D? [+VIDEO]

LG G-Slate: ecran 3D, cu inregistrare 3D, fara ochelari 3D? [+VIDEO]

Ne aflam pe taramul zvonurilor, e drept, dar unele prea interesante pentru a le trece cu vederea. Este vorba despre LG G-Slate, care ar avea o componenta 3D subtantiala.

Tableta cu LCD de 8,9 inci (22,6 cm) si bazata pe Tegra 2 de 1GHz si Android 3.0 nu doar va incorpora display 3D fara ochelari, dar va fi si capabila de inregistrare video 3D. Ei, parca zvonul capata deodata alta greutate, nu? Iar cel care a spus asta e un reprezentant LG Franta.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant a mentionat doar o camera frontala si una pe spatele tabletei, ceea ce nu ar fi suficient pentru 3D, asa ca aici este principalul dubiu privind acuratetea informatiei. Tehnologia 3D stereoscopic actuala, precum cea din Nintendo 3DS, presupune doua camere plasate pe aceeasi latura, astfel incat sa potriveasca imaginea finala.

In plus, inregistrarea la acest nivel necesita o mare putere de procesare. Tegra 2 ar putea face fata, insa cu o pierdere la capitolul rezolutie.

Tableta va fi lansata, se pare, in Statele Unite in primul trimestru, urmand ca in Europa sa ajunga spre vara, posibil cu alta denumire. Oricum, poate aflam mai multe detalii luna viitoare, de la Mobile World Congress.


Sursa: Electronista