Numarul utilizatorilor de iOS 7 este incredibil in mai putin de o luna

Numarul utilizatorilor de iOS 7 este incredibil in mai putin de o luna

Pentru ca se ocupa exclusiv de distributia noilor versiuni de iOS, in mai putin de o luna, cei de la Apple au o rata de instalare pentru deosebita.

apple idevice-uri ios 7

Mai sunt vreo doua zile pana cand se implineste o luna de la lansare iOS 7, noul sistem de operare al celor de la Apple menit pentru utilizatorii de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini si iPod Touch 5G. Desi opiniile celor care au experimentat noua interfata au fost mixte, intre timp, numarul celor care au ajuns sa descopere avantajele noului sistem de operare a crescut exponential. Din acest motiv si pentru faptul ca procedura de actualizare a iOS-ului este atat de facila, numarul utilizatorilor de iOS 7 a atins la aceasta ora 71% din totalul iDevice-urilor.

Aceasta informatie a fost publicata de Mixpanel.com cu mentiunea suplimentara ca noul firmware lansat de Apple a stat la baza celei mai rapide de pana acum. In trecut, iOS 6 a atins doar 61% dintre iDevice-uri in 30 de zile, o valoare depasita detasat de noul iOS.

Avand in vedere schimbarile radicale introduse cu aceasta ocazie, e foarte probabil ca o parte semnificativa din utilizatori sa fi facut trecerea din curiozitate. Indiferent de motiv insa, realizarea este spectaculoasa si functioneaza ca un testament pentru succesul retetei utilizate de Apple in distribuirea de noi actualizari de software. Acest lucru nu se va intampla niciodata pe Android… sau?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: