07 iun. 2013 | 20:18

Nu se stie exact cand apare iPad 5, dar accesorii sunt deja pe piata

ACTUALITATE
Nu se stie exact cand apare iPad 5, dar accesorii sunt deja pe piata

Pentru ca tot urmeaza sa apara si noul iPad 5 mai exact, curand conform informatiilor vehiculate pe Internet, tot mai multe companii au inceput sa produca accesorii pentru acest gadget.

Carcasa iPad 5

Una dintre companiile interesate de acest nou model este Hard Candy, care s-a aratat destul de optimista privind dimensiunile lui iPad 5, a carui data oficiala de lansare se pare ca va fi pe 10 iunie la WWDC. ShockDrop se numeste acest accesoriu de la Hard Candy, care are, la colturi, silicon cu o grosime de 10 milimetri, iar pe partea din spate, sase milimetri. Acest accesoriu detine si un ecran protector, destul de rigid, care poate fi inlocuit, si un buton pentru volum. De asemenea, volumul poate fi modificat prin carcasa, care asigura si protectia pentru portul de reincarcare. Pentru a asigura rezistenta iPad-ului la socuri, ShockDrop are camere umplute cu aer, atat pe spate, cat si pe laterale. Modelul, rosu sau negru, poate fi comandat pe pagina producatorului, pretul fiind de 50 de dolari, urmand sa fie disponibil din 12 iunie.

 „Suntem destul de siguri ca aceste carcase se vor potrivi pe iPad 5. Daca dintr-un motiv acest lucru nu se va intampla, le vom inlocui fara costuri aditionale.” este declaratia celor de la Hard Candy, care sut destul de siguri ca au nimerit dimensiunile noului dispozitiv. In 3 zile insa este aproape imposibil ca Apple sa vina cu ceva modificari de structura ale noului dispozitiv.

ShockDrop carcasa iPad 5

ShockDrop spate carcasa iPad 5