iPad 5 va fi similar, intr-un fel, cu iPad mini

iPad 5 va fi similar, intr-un fel, cu iPad mini

Pentru  ca  fata de alte produse Apple, va puteti bucura sa aflati ca respectivul layout va reveni si in cazul lui iPad 5.

ipad 5 ipad mini lansare

Cel mai nou pachet de zvonuri legate de o noua tableta Apple face referire la cea de-a cincea  generatie de iPad. Ca de obicei, ,,surse apropiate de subiect”, au confirmat ca urmatorul iPad va fi primul model cu diferente semnificative de design in comparatie cu versiunile de pana acum. Aparent, in luna octombrie, cand se vehiculeaza ca va ajunge pe piata, noul iPad va fi mult mai subtire si mai usor in comparatie cu generatia anterioara a tabletei datorita similaritatilor de design cu iPad mini. Practic, vom vorbi de o noua tableta care ne va obliga la noi achizitii de accesorii din cauza lipsei de consecventa vis a vis de iPad-urile lansate pana in acest moment. Ca sa intelegeti mai bine similaritatile dintre urmatorul iPad de 9,7 inci si iPad mini, va puteti astepta la eliminarea aproape completa a bezelului din partea stanga si dreapta a ecranului.

Cei mai multi dintre noi, cand aud de un nou iPad sau , spera ca va veni cu diferente majore de design in comparatie cu modelul anterior. Sunt curios insa in practica cati se vor bucura de un iPad care nu va avea aproape nimic in comun cu iPad 2.

Citește și: