Noul Surface Pro 2 a fost lansat oficial de Microsoft

Noul Surface Pro 2 a fost lansat oficial de Microsoft

Pentru ca Microsoft spera ca motivul a fost configuratia hardware, a lansat un mai rapid.Microsoft Surface Pro 2 Windows 8.1 intel haswell

Surface Pro 2 este numele noii tablete pentru utilizatorii business de la Microsoft. Vine in continuare cu un stylus integrat, dar, pentru a-si justifica pretul nu foarte accesibil, acest model este dotat cu un panou care poate afisa cu 50% culori mai precise. Procesorul grafic a beneficiat de un upgrade important, partea de sonorizare este mai impresionanta si performanta bruta a primit un bonus de 20 de procente fata de acum un an.

Noul panou folosit in Surface Pro 2 este in continuare unul de 10,6 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080p.

Datorita tranzitiei la procesoare Haswell, noua tableta face un salt de autonomie remarcabil de 75% in comparatie cu vechea generatie. Procesorul implicit este un Intel Core i5 de ultima generatie tactat la 1,6GHz. In plus, daca petreceti mult timp departe de birou, puteti folosi un Power Cover, varianta mai scumpa a coverului cu tastatura. Impreuna cu aceasta obtineti o autonomie de 2,5 ori mai mare decat cea implicita. Ca fapt divers, noul Type Cover 2 din imaginea de mai sus este mai subtire cu 1 mm.

Pentru ca au existat multe plangeri legate de pozitia dubioasa implicita a standului integrat pe spatele aparatului, de acum inainte acea componenta vine cu doua pozitii, dintre care v-o alegeti pe cea mai confortabila.

La capitolul conectica, noul Surface Pro suporta pana la 3 porturi USB 2.0, un USB 3.0, un miniDisplayPort, un Ethernet, un port audio hibrid in/out si o mufa de incarcare. Daca il veti folosi impreuna cu care il transforma intr-un PC autentic, castigati posibiltatea de a atinge o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli pe un panou extern. In plus, are puterea de procesare necesara pentru a prelucra continut video 6K.

Noul Surface Pro 2 cu 64GB si 4GB RAM va avea un pret de 899 dolari, care va creste pana la configuratia maxima care include un SSD de 512GB si 8GB RAM. Daca va incanta foarte mult acest sistem portabil mai deosebit, incepand cu 22 octombrie aveti mari sanse sa-l puteti achizitiona si din Romania.

Citește și: