17 nov. 2013 | 13:14

Noul PlayStation 4 este mai uşor de reparat decât te-ai aştepta

ACTUALITATE
Noul PlayStation 4 este mai uşor de reparat decât te-ai aştepta

După şapte ani de dezvoltare a noii console, nu a durat mult şi a fost demontat piesă cu piesă de cei de la iFixit.sony playstation 4 teardown demontare

Este o plăcere să vezi ce se află într-un gadget modern şi, mai mult decât atât, este foarte interesant să observi în interior o atenţie la design şi detaliu similară cu cea din exterior.

În cazul PlayStation 4, cei de la Sony ne-au oferit săptămâna trecută , aceea venea însă cu câteva cadre lipsă din cauza cărora nu puteam aprecia foarte bine dificultatea operaţiunii. Din acest motiv şi pentru că aşa este tradiţia, cei de la iFixit au dezasamblat până la ultimul şurubel şi noua consolă a japonezilor.

Concluziile sunt cele mai importante. Cu o notă de 8 dintr-un maxim de 10, noul PS4 este relativ uşor de reparat în confortul căminului, în cazul în care ştiţi exact piesa care trebuie înlocuită. Nu a fost folosit nicăieri în interior un adeziv care să vă facă probleme la demontare, singurul lucru la care trebuie să aveţi grijă fiind anumite şuruburi care s-ar putea să vă coste garanţia. Ca un gest drăguţ din partea producătoului, merită să reţineţi că este foarte uşor să schimbaţi hard disk-ul consolei şi nu veţi pierde garanţia dacă veţi trece prin această procedură.

Deşi nu are legătură cu raportul celor de la iFixit, este totuşi regretabil faptul că unealta de gaming de mai sus nu poate interacţiona cu conţinutul de pe un stick USB sau hard disk extern, indiferent dacă vreţi să vă uitaţi la nişte poze sau la nişte filme. Acesta s-ar putea probabil să fie motivul facilitării schimbarii HDD-ului intern.

Sony playstation 4 ps4 demontare

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele