15 ian. 2013 | 14:00

Noul Corvette Stingray debuteaza in Gran Turismo 5

ACTUALITATE
Noul Corvette Stingray debuteaza in Gran Turismo 5

Ieri a fost dezvaluita noua masina Corvette Stingray, modelul 2014, insa jucatorii de Gran Turismo 5 vor putea sa o conduca incepand de astazi. De fapt, masina era deja disponibila pentru condus de ceva vreme in acest joc, insa caroseria acesteia era acoperita cu o prelata, pentru a nu dezvalui design-ul, iar numele sau nu era confirmat oficial, fiind numita simplu Corvette C7 Prototype.

Gran Turismo 5 Corvette Stingray

Noul Stingray va fi disponibil incepand de astazi pe PlayStation Store, cei care detin Gran Turismo 5 putand intra in posesia noii masini in mod gratuit. Cea mai interesanta parte a povestii este faptul ca masina este disponibila intr-un joc la numai 24 de ore de la dezvaluirea sa. Echipa Polyphony Digital a lucrat impreuna cu cei de la General Motors pentru a oferi o experienta autentica la volanul noii masini, care este dupa cum spun producatorii sai „cea mai puternica, eficienta si sofisticata masina Corvette realizata vreodata”. Intrucat Gran Turismo 5 este un simulator de curse, cei care detin un PlayStation 3 si un volan respectabil vor primi o experienta autentica la volanul noului Corvette Stingray 2014.

Masina va fi disponibila in aceasta seara, incepand cu ora 22 a Romaniei si va putea fi descarcata de pe toate versiunile europene ale PlayStation Store. Mai jos am atasat si cateva screenshot-uri din joc, realizate in modul photo si in replay-uri, care nu reprezinta obligatoriu calitatea grafica a gameplay-ului, alaturi de un trailer pentru noul DLC.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Gran Turismo 5 Corvette/”/]