Gran Turismo 5 se intoarce in Academy Edition

, 26 Iul, 16:13

Gran Turismo 5, simulatorul de curse al celor de la Sony Computer Entertainment si Polyphony Digital, se va intoarce in magazine in aceasta toamna. Va fi relansat intr-un pachet nou, intitulat „Academy Edition”, si va include tot continutul disponibil pentru joc pana in momentul lansarii.

Gran-Turismo 5 Academy Edition

Chiar daca vorbim de un joc lansat pe PlayStation 3 in urma cu aproape doi ani, Gran Turismo 5 este in continuare un titlu de curse valabil, care nu pare sa dea semne de oboseala nici dupa atat timp. Polyphony Digital a lansat mai multe patch-uri si pachete extra pentru joc, pe care le va include in noua editie speciala. Este vorba despre „Complete Pack” (care include Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack si Racing Gear Pack), „Car Pack 2”, Car Pack 3, Course Pack 2 si o versiune speciala a masinii Nissan GTR.

Gran Turismo 5 Academy Edition se lanseaza in Europa pe data de 26 septembrie si va fi comercializat la un pret mai mic: 40 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail