Nokia lanseaza cu incredere noul Lumia 928

Nokia lanseaza cu incredere noul Lumia 928
09:02 11.05.2013

Dupa luni de si zvonuri de toate felurile, Nokia a lansat in sfarsit un nou smartphone high end Lumia 928.

nokia lumia 928 verizon may 16

Urmasul lui Nokia Lumia 920, noul Lumia 928 va fi momentan disponibil doar in Statele Unite printr-un singur operator, Verizon. Tocmai pentru ca sunt convins ca o varianta modificata a acestui smartphone va ajunge si in alte colturi ale mapamondului, am optat sa detaliez un pic aceasta lansare. Cine stie, s-ar puteaa sa fie smartphone-ul care sa va convinga in sfarsit sa faceti trecerea de la iOS sau Android la Windows Phone 8.

Cu toate ca pe 14 mai la Londra va fi probabil anuntata o varianta globala a lui 928, in SUA, producatorul finlandez si-a detaliat azi noul sau varf de gama. se ascunde in spatele unui panou OLED de 4,5 inci dotat cu Gorilla Glass si o rezolutie nativa de 1280 x 768 pixeli. Partea de procesare este asigurata de un procesor dual core Snapdragon S4 tactat la 1,5 GHz. Camera principala are 8,7 megapixeli si este cuplata cu un xenon flash mult mai puternic decat cel din Lumia 920. Spatiul de stocare implicit este egal cu 32GB. Partea de autonomie este asigurata de o baterie de 2000 mAh, iar ca dotarii speciale nu lipseste nici suportul pentru incarcari wireless, nici pentru NFC. Ca aplicatii standard, care incearca sa diferentieze seria Lumia de alte terminale de pe piata cu WP8, Nokia a inclus in 928, HERE Maps, HERE Drive+, HERE Transit, HERE City Lens, Nokia Music si Mix Radio.

Un pic mai sobru si mai patratos, Lumia 928 se rezuma la culorile alb si negru pentru disponibilitate si designul sau pare sa complementeze un pic mai bine unghiurile ascutite specifice interfetei Windows Phone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI