Nokia HERE Maps, disponibila in varianta beta pentru Asha 501

Nokia HERE Maps, disponibila in varianta beta pentru Asha 501

Nokia s-a tinut de promisiune si a lansat, chiar daca in versiune beta, HERE Maps pentru ultimul model Asha 501.

Nokia_HERE

Nokia a inclus in aceasta aplicatie locuri si adrese din aproape 200 de tari. Rutele pentru cei interesati sa viziteze la pas diferite locuri iau in calcul si parcurile, cladirile si elemente din infrastructura, cand pot fi folosite de pietoni. Chiar daca aceasta versiune beta este dezvoltata de Nokia in mod specific pentru terminale fara GPS, furnizeaza rute pentru condus automobilul, detalii despre transportul public, dar si directii pentru cei care se plimba pe propriile picioare.

Pentru cei care merg cu automobilul, aplicatia HERE Maps aduce informatii in timp real despre trafic, ce pot fi vizualiate pe harta, utilizatorul putand sa schimbe traseul repede, in timpul deplasarii, fara sa fie nevoie sa se opreasca.

HERE Maps este deja disponibil in Nokia Store pentru terminalul Asha 501, aplicatia urmand sa poate fi instalata si pe toate telefoanele care vor avea integrata noua platforma Asha, dupa care Nokia o va optimiza si pentru terminalele care vor avea integrat chip GPS.

Harta cu traficul este numai una dintre cele introduse de Nokia. Pe langa o harta standard, in HERE Maps sunt incluse si harti cu imagini din satelit, care vor fi actualizate curand.

Nokia_HERE_Maps

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: