Nokia incearca sa-ti ia ochii cu o reclama desteapta la Lumia 925 [VIDEO]

Nokia incearca sa-ti ia ochii cu o reclama desteapta la Lumia 925 [VIDEO]

Pentru ca cei mai multi au opinii radicale cand vine vorba de sisteme de operare pentru mobile, vrea sa va corupa cu un hardware impresionant pentru Lumia 925.

Fara a veni cu niste schimbari radicale pe partea de procesare in comparatie cu Lumia 920, Nokia a lansat in urma cu cateva saptamani un gadget care arata foarte bine si face niste poze spectaculoase. Considerat noul varf de gama al finlandezilor, vine cu o carcasa de aluminiu si  acelasi Windows Phone 8 pe care fie il indragiti, fie sunt slabe sanse sa-l adoptati vreodata.

Pentru ca integreaza un senzor foto foarte sensibil la lumina si un sistem optic format din sase lentile individuale Carl Zeiss, cei de la Nokia au simtit nevoia sa creeze un clip pentru a accentua abilitatile de captura ale noului smartphone. In caz ca nu ati aflat diferentele dintre Nokia Lumia 925 si Nokia Lumia920, noul terminal din aluminiu este mai usor cu 25% decat fratele mai mare din policarbonat. Are doar 139 grame in loc de 185 grame, iar in loc de 10,7 milimetri a reusit sa coboare la 8,5 milimetri grosime.

Tocmai pentru ca arata bine pe exterior, in clipul de mai sus aparatul este ,,explodat”, demontat piesa cu piesa, cu unicul scop de a va arata in detaliu ,,magia” din spatele tehnologiei PureView.

Nokia Lumia 925 demo

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI