18 feb. 2013 | 12:28

Istoria PlayStation in cateva minute

ACTUALITATE
Istoria PlayStation in cateva minute

Este clar ca Sony va prezenta un nou produs PlayStation in cadrul conferintei de pe 20 februarie. Fie ca este vorba despre un nou serviciu PlayStation sau ceea ce asteapta toata lumea, o noua consola, vom vedea in ce directie se indreapta acest brand. Sony considera ca este cazul ca inainte sa vedem viitorul licentei PlayStation, ar trebui sa ne familiarizam si cu istoria sa.

PlayStation

Sony a adaugat pe contul oficial PlayStation de pe YouTube trei clipuri dintr-o serie numita The Evolution of PlayStation. Fiecare dintre acestea se axeaza pe cate o consola din familia PlayStation, incepand cu prima generatie, lansata la inceputul anilor 90. Informatiile sunt insa generaliste si parca realizate pentru publicul larg, care nu a avut contacte prea mari cu aceste console. Sunt amintite datele la care au fost dezvaluite si lansate, titlurile importante si cifrele de vanzari pe care le-au atins pe parcursul „vietii”.

Avand in vedere aceste trei clipuri si faptul ca o conferinta online care a avut loc in cursul zilei de astazi a fost 100% dedicata pietei japoneze si platformei PlayStation Vita, un urmas al lui PlayStation 3 va fi subiectul principal al conferintei de miercuri. Cum este insa cazul de multe ori cand vine vorba de acest gen de conferinte, zvonurile pot fi exagerate. Cel mai bine asteptam cuminti inca doua zile declaratiile oficiale.