16 iul. 2013 | 12:00

Noi detalii referitoare la BlackBerry A10 ne iau ochii

ACTUALITATE
Noi detalii referitoare la  BlackBerry A10 ne iau ochii

Chiar daca nu a fost detaliat intr-un cadru oficial, aflam noi detalii despre , primul phablet al companiei canadiene.

blackberry a10 specificatii

Zilele trecute, a fost un nou document, care ne lamureste si ultimele dileme pe care le aveam vizavi de cel mai nou varf de gama al producatorului canadian.

Din ce am vazut in ultima perioada, urmasul direct al lui BlackBerry Z10 ar trebui sa fie facut public intr-un viitor destul de apropiat. A10 ar trebui sa fie construit in jurul unui panou OLED de 5 inci cu rezolutie 1280 x720 si o densitate de 295 pixeli. Cu numele de cod Aristo, gadgetul pe care doar ieri l-am vazut in actiune intr-un scurt clip, foloseste pentru procesoare un Qualcomm Quad core MSM8960 Pro tactat la 1,7 GHz si este ajutat de un GPU quad core si 2GB RAM. Memoria interna este de 16GB iar suportul pentru carduri MicroSD ar trebui sa extinda capacitatea cu alti 64GB.

Deoarece vorbim de un smartphone modern, nu lipsesc senzori de proximitate, altimetru si senzori de lumina. Pe partea de conectivitate avem o combinatie de conectivitatea 4G LTE, WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n, NFC si DLNA. A10 ar trebui sa includa o baterie de 2800 mAh care, prin faptul ca nu poate fi schimbata cu usurinta, ar reprezenta o noutate pentru fosta RIM. Daca acesta optiune de design se va mentine si in varianta comerciala a dispozitivului, avem toate sansele ca micro-SIM-ul sa fie inserat in telefon prin lateral, precum la iPhone.

In teorie, BlackBerry A10 ar trebui sa fie un dispozitiv competitiv care sa se descurce in orice context, din pacate, incep sa am din ce in ce mai mari emotii legate de fostul titan al segmentului business. Voi ce credeti?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele