BlackBerry A10 detaliat in 30 secunde [VIDEO]

BlackBerry A10 detaliat in 30 secunde [VIDEO]

Dupa ce am aflat primele detalii legate de urmatorul varf de gama de la fosta RIM, este detaliat printr-un clip in doar 30 de secunde.

Nu a trecut mult timp de cand CEO-ul Thorsten Heins a auntat cu entuziasm ca pana la sfarsitul anului compania pe care o conduce va lansa un nou varf de gama al intregii sale afaceri cu telefoane. Desi informatii nu sunt inca publicate din surse sigure, sunt mari sanse ca Heins sa se refere la noul BlackBerry A10, primul phablet al canadienilor. Are nume de cod Aristo si pare sa aiba foarte multe

Clipul de mai sus este primul de acest gen care detaliaza sumar noul gadget. Provenit din Vietnam, daca ne uitam foarte atent la aparat, acesta pare cat se poate de plauzibil si needitat. Fiind foarte probabil ca in fata camerei sa fie un prototip, trebuie mentionat faptul ca interfata arata foarte sprintena, iar software-ul care ruleaza este similar cu ceea ce vedem si acum pe aparatele cu BlackBerry 10.

Se vehiculeaza ca noul A10 va ajunge la primii utilizatorii in perioada sarbatorilor de iarna, intr-o perioada in care ar trebui deja sa avem o evidenta foarte clara legata de promisiunea CEO-ului ca nu vor fi mai mult de sase telefoane BlackBerry la un moment dat in piata. Oare utilizatorii de BlackBerry isi doresc atat de mult un telefon cu ecran mai mare?

RIM BlackBerry A10 5 inchi z10

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: