14 oct. 2013 | 13:12

Noi detalii despre GTA 5 pentru PC

ACTUALITATE
Noi detalii despre GTA 5 pentru PC

Dupa ce bate recorduri peste recorduri in varianta de consola, foarte multi gameri asteapta ca sa poposeasca in curand si pe PC-uri.

grand theft auto gta 5 pc

Inainte ca cineva sa se fi jucat zece minute GTA 5 si sa ramana cu gura cascata, noul joc din seria Grand Theft Auto purta titlul de cel mai asteptat joc al anului 2013. Dupa lansare, review-urile pozitive, vanzarile demne de si intregul univers online deblocat la cateva zile dupa lansarea oficiala au generat un numar inimaginabil de fani. Problema e ca doar posesorii de Xbox 360 si PS3 s-au putut bucura de acest titlu.

Oficialii Rockstar Games refuza in continuare sa ofere pronosticuri vizavi de lansarea jocului si pe calculatoare, desi presiuni majore in acest sens. Din fericire, pana in ultima secunda vom avea zvonuri si ,,persoane apropiate de companie” care se ne mai ofere un dram de speranta.

Cele mai noi informatii vin de la publicatia Eurogramer, care confirma primul trimestru din 2014 ca fiind momentul oficial al lansarii GTA 5 pentru PC. Aparent, se va respecta acelasi sistem initiat in 2008, odata cu lansarea GTA 4. La momentul respectiv, vor fi trecut aproximativ opt luni intre lansarea jocului pe console si iteratia pentru PC a aceleeasi aventuri.

Avand in vedere ca sunt doar cateva zile de la primul material pe marginea versiunii de Windows a popularului joc, nu putem decat se speram ca cei de la Rockstar Games vor ajunge in curand la concluzia ca vor sa se imbogateasca si mai tare din aceleasi misiuni cu Franklin, Michael si Trevor. Pana atunci, se pare ca dezvoltatorul ,,nu are nimic de declarat despre posibilitatea unei lansari pentru consolele next-gen si pentru PC la aceasta ora.”

Intre timp, o petitie menita sa asocieze niste cifre interesului pentru GTA 5 pentru PC a ajuns la fabuloasa cifra de sase sute de mii de semnaturi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele