Decoruri din GTA 5, surprinse intr-un time lapse impresionant [VIDEO]

Dupa ce a impresionat audienta in numeroase feluri, GTA 5 a ajuns sa va atraga atentia prin decorurile impresionante suprinse mai jos in time lapse.

Grand-Theft-Auto-V gta 5 landscape rockstar games

Cei de la Rockstar Games au creat o adevarata comoara prin intermediul noului Grand Theft Auto 5, toate informatiile publicate in ultimele saptamani confirma aceasta ipoteza. GTA 5 s-a vandut intr-un numar incredibil de exemplare global si a depasit un miliard de dolari in incasari in doar cateva zile. Nici macar micile probleme de stabilitate ale serverelor in momentul lansarii update-ului pentru nu au reusit sa submineze importanta pe care acest joc, de unul singur, o are asupra industriei jocurilor video.

Toate aceste titluri si aprecieri nu putea fi asociate unui joc daca dezvoltatorii nu investeau un efort remarcabil uman si financiar in realizarea scenariului, decorurilor si interpretarilor din GTA. Motiv pentru care au aparut deja al caror continut graviteaza exclusiv in jurul universului din cel mai recent Grand Theft Auto. In acest caz particular voi atrage atentia asupra unui clip de tip  time lapse care va va lasa cu gura cascata fara a infatisa altceva decat decoruri din joc.

Aceasta creatie reprezinta o realizare tehnica din alta liga, in parte datorita efectelor de lumini si umbre realiste si, in parte, datorita modului foarte natural in care este capturata viata cotidiana. Vizionare placuta.

16:10 04.10.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video