Need for Speed Rivals primește un promo pe măsură realizat de Ken Block [VIDEO]

Need for Speed Rivals primește un promo pe măsură realizat de Ken Block [VIDEO]

Need For Speed Rivals este numele celui mai recent joc din binecunoscuta serie produsă de EA Games, joc care primește un teaser pe măsură, realizat de Ken Block.

Need for Speed Rivals Ken Block

Gymkhana SIX este numele teaser-ului, al șaselea clip realizat de Ken Block, unde include o serie de obstacole dificile pe traseul de drift și viteză al acestuia. Pentru cei care nu sunt familiari cu Ken Block, este unul dintre cei mai năstrușnici piloți de raliu din Statele Unite, mai ales pentru seria de clipuri realizate de acesta. În opinia mea și probabil a altor spectatori, Gymkhana 6 nu este nici pe departe cel mai interesant și cel mai bine realizat clip de acest gen, însă cam așa se întâmplă de obieci cu aceeași idee care primește mai multe șanse de a fi realizată. Cred ca varianta a 5-a a fost cea mai bună de până acum, însă aici vorbim de preferințele fiecăruia.

Need For Speed Rivals este primul titlu al Ghost Games, noul studio EA, construit pentru a realiza ceva deosebit din următorul titlu al acestei serii populare. Pe străzile din Redwood se poartă o luptă continuă între polițiști și fanaticii sportului cu 4 roți pentru controlul străzilor. În noul joc utilizatorul poate juca în oricare dintre cele două tabere, experimentând această rivalitate atât de partea legii cât și urmărit de aceasta. Jocul vine și cu un element ce ridică barierele dintre modurile diferite de joc, single player, co-op sau multiplayer. Opțiunea se numește AllDrive și permite tuturor modurilor de joc să se intersecteze, la fel și curselor derulate în același timp.

Need For Speed Rivals va fi disponibil pe data de 22 a acestei luni, pentru Xbox One, Playstation 3, Xbox 360 și PC. varianta pentru Play Station 4 va fi lansată pe 29 noiembrie, fiind de altfel singurul joc de acest gen pentru consola respectivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: