Au fost publicate primele secvente video din urmatorul Need for Speed

Au fost publicate primele secvente video din urmatorul Need for Speed

Electronic Arts are cateva jocuri spectaculoase pentru acest an si noul , de aici si trailerul de mai jos.

EA Need for speed Rivals

Consolele Xbox One si PS 4 vor fi compatibile din , mai ramane sa punem mana pe Need for Speed Rivals si pentru a  ne lamuri in legatura cu cateva detaii legate de partea de dezvoltare. Printre randuri, am aflat ca jocul a fost dezvoltat integral folosind motorul grafic Frostbite 3 la EA. Folosit si pentru crearea Battlefield 4, este evident ca performanta grafica si nivelul de detalii prezent in noul joc din seria NFS vor fi impecabile.

Urmatorul Need for Speed va fi lansat pe 19 noiembrie. O parte interesanta din noul titlu va purta numele de AllDrive. Este vorba de o functie online care va permite jucatorului sa faca in timp real tranzitia de la o experienta single player la una de multiplayer. Acest aspect va fi posibil datorita faptului ca partenerii de cursa pot sa se transforme in timp real in jucator real sau AI.

Indiferent daca pana atunci noile console se vor fi lansat, Rivals oricum va putea fi achizitionat in aceeasi zi si in varianta pentru PC, PS3 si Xbox 360. Daca ne asteptam si la o aplicatie sau doua pentru mobile, investitia in marketing nu va fi de lepadat. Cine stie, poate va vor face pofta cursele virtuale cu politia din aceasta iteratie a jocului pe diverse trasee incat nu veti mai lasa jocul din mana. Beneficiul trendului cu jocuri cross-platform similare ca functionalitate atat pe iOS, cat si pe Android, XBOX sau PS3 este ca iti domina existenta de la cel mai mic la cel mai mare ecran. Daca acest aspect nu va deranjeaza, poate ca va va deranja sa cumparati acelasi joc pentru ,,fiecare diagonala” in parte.

Citește și: