NEC Medias W N-05E – Un nou smartphone cu doua display-uri [+VIDEO]

NEC Medias W N-05E – Un nou smartphone cu doua display-uri [+VIDEO]
Victor Rizescu
Victor Rizescu
16:31 22.01.2013

NEC lanseaza Medias W N-05E, un smartphone Android cu ecran dublu, disponibil in reteaua NTT Docomo. 

NEC Medias W N-05E

Daca restul producatorilor se dueleaza in lansari de telefoane cu diagonale ametitoare de peste 5 inci, cei de la NEC vin cu o idee usor inedita: un display mare format din alte doua mai mici. Mai exact vorbim despre noul NEC Medias W N-05E care desi a fost prezentat drept concept la MWC 2012, acum urmeaza sa fie disponibil pe piata din Japonia.

Practic, smartphone-ul vine cu doua display-uri qHD (540 x 960 pixeli) de 4,3 inci care pot fi unite in asa fel incat sa obtinem o suprafata tactila aproape patrata cu o diagonala de 5,6 inci. Cu alte cuvinte iti poti dubla suprafata de lucru sau poti utiliza cel de-al doilea display pentru browser, galerie sau alte aplicatii.

NEC Medias W N-05E pliat

Cei de la theverge.com noteaza ca majoritatea aplicatiilor ruleaza foarte bine pe cele doua display-uri unite sub forma unuia singur si ca doar o parte dintre ele pot fi impartite si sa ruleze simultan pe cate un display.

Din punct de vedere al specificatiilor, NEC Medias W N-05E vine dotat cu un procesor dual-core la 1,5GHz, 1GB RAM, Wi-Fi, LTE, 16 GB memorie interna care poate fi suplimentata cu ajutorul cardurilor microSDHC si o camera de 8 megapixeli care filmeaza Full HD.

Chiar daca cele doua ecrane se pliaza unul peste celalalt, smartphone-ul nu exagereaza prin grosimea de 12,2 mm sau dimensiunea de 64 mm latime atunci cand este inchis. NEC Medias W N-05E urmeaza sa fie comercializat in Japonia incepand cu jumatatea lunii aprilie, dar pentru moment nu sunt cunoscute detalii legate de pret sau disponibilitatea si pe alte piete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI